Dadaha

I

Najan sagẻwok jeung pacorok kokod

Tapi tetep rẻa nu nyoro

Najan pinuh ku kamelang

Aya guna pikeun dudunya

 

II

“Dadaha”

Anjeun boga carita mang juta jalma

Anjeun nẻnjo pungsatna calana

Sarta tembong maksiatna rẻwuan manusa

Di Dadaha :

Pagelek-gelek

Pasedek-sedek

Silih sẻrẻd

Silih sẻbrẻd

“Dadaha”

pikeun kuring anjeun jadi cukang ngaguar karya

GK.170911

Post Serupa

Bagikan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on telegram
Telegram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *