Du'a

“Allohummasolli’ala saidina Muhammad

wa’ala alisaidina Muhammad”

Dina salembar amparan

Rampak kayaning pupujian

Dina sela-sela kecap

Aya keclak jeung renghap

 

Ya Nabi

Ya Rosul

Ya Muhammad

Na bet mikacinta ka kami ?

“Astagfirulloh hal’adzim”

Anjeun rido jadi cukang pikeun kami ka Sawarga

Tapi geuning kami geus sulaya

Naha pantes kami di pikacinta?

 

Gusti

Tepungkeun kami jeung Anjeuna

Usap raga jeung sukma nu geus sulaya

Tiupkeun rasa mikacinta ka maranehna

“Subhanalloh walhamdulillah walailahaillalloh”

 

Gusti

Naha pantes kami di aku umatna

 

 

Wajiwa bandung

(muludan)

2011

 

 

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *