Du'a

17 sec read

“Allohummasolli’ala saidina Muhammad

wa’ala alisaidina Muhammad”

Dina salembar amparan

Rampak kayaning pupujian

Dina sela-sela kecap

Aya keclak jeung renghap

 

Ya Nabi

Ya Rosul

Ya Muhammad

Na bet mikacinta ka kami ?

“Astagfirulloh hal’adzim”

Anjeun rido jadi cukang pikeun kami ka Sawarga

Tapi geuning kami geus sulaya

Naha pantes kami di pikacinta?

 

Gusti

Tepungkeun kami jeung Anjeuna

Usap raga jeung sukma nu geus sulaya

Tiupkeun rasa mikacinta ka maranehna

“Subhanalloh walhamdulillah walailahaillalloh”

 

Gusti

Naha pantes kami di aku umatna

 

 

Wajiwa bandung

(muludan)

2011

 

 

 

1Win Официальный Сайт Букмекера – Ставки на Спорт в…

Содержимое БК 1WIN Официальный сайт Официальный Доступ к 1Вин Функциональность и Удобство 1win Регистрация в 1Вин Продукты 1Win Как зарегистрироваться в 1win? Процесс регистрации...
Nur Aziz
10 sec read

Getting Laid in Luxor – the best place to…

Luxor dating guide recommends tips get Egyptian women and the ways to hookup with local women in Luxor. Travel, check out and enjoy yourself...
Nur Aziz
9 min read

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *