Pucuk harepan

Da enya geuning kami teu kungsi ngalaman

Pait peuheurna jaman puluhan taun ka tukang

Da enya geuning kami teu kungsi nenjo

Ngabarakna mang rewu bugang

“Tujuh welas Agustustus”  kiwari

kami ngan ukur surak ajrag-ajragan

Cenah mah ngarayakeun kamerdikaan

Naha enya kitu carana?

Gusti

Pang ngumbahkeun ria jeung sum’ah

Tembongkeun Kamon’esan Nagara kula

Luhurkeun harkat darajatna

Piceun hat’e nu cod’eka

(Amin)

15 ayeuna,

Post Serupa

Bagikan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on telegram
Telegram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *