Pucuk harepan

13 sec read

Da enya geuning kami teu kungsi ngalaman

Pait peuheurna jaman puluhan taun ka tukang

Da enya geuning kami teu kungsi nenjo

Ngabarakna mang rewu bugang

“Tujuh welas Agustustus”  kiwari

kami ngan ukur surak ajrag-ajragan

Cenah mah ngarayakeun kamerdikaan

Naha enya kitu carana?

Gusti

Pang ngumbahkeun ria jeung sum’ah

Tembongkeun Kamon’esan Nagara kula

Luhurkeun harkat darajatna

Piceun hat’e nu cod’eka

(Amin)

15 ayeuna,

1Win Официальный Сайт Букмекера – Ставки на Спорт в…

Содержимое БК 1WIN Официальный сайт Официальный Доступ к 1Вин Функциональность и Удобство 1win Регистрация в 1Вин Продукты 1Win Как зарегистрироваться в 1win? Процесс регистрации...
Nur Aziz
10 sec read

Getting Laid in Luxor – the best place to…

Luxor dating guide recommends tips get Egyptian women and the ways to hookup with local women in Luxor. Travel, check out and enjoy yourself...
Nur Aziz
9 min read

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *