puisi baru ..

-NAON-

 

 

Naon …

Naon apa itu ??

Naon …

Naon buatku bingung …

Naon …

Naon naon naon …

Siapa dia ?

Naon …

Seberapa pentingkah kau ?

Naon, kau buat kami penasaran ..

 

Naon … !!

Oh naon …

Naon .. !!

NAON SIH TEU JELAS PISAN !!!

 

 

-frisca.SinagA-sMan 9 tasikmalaya-

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *