USA

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Katilar eusi

Hariring alam priangan

Ngahudangkeun panineungan

Tanah nu subur makmur

Sajarah para luluhur

Pasundan tanah nu endah

Pangancikan geusan bumetah

Ti jasana para dewata

Te sulaya ti nyatana

Tapi kiwari

Bale Bandung geuning

Pancaniti sepi tur jempling

Lir taya

Jiwa nu ngancik

Pamengkang ilang dangiang

Matak lewang tur honcewang

Karosong katilar eusi

Nu saestu tur sajati

Post Serupa

Bagikan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on telegram
Telegram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *