USA

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Katilar eusi

Hariring alam priangan

Ngahudangkeun panineungan

Tanah nu subur makmur

Sajarah para luluhur

Pasundan tanah nu endah

Pangancikan geusan bumetah

Ti jasana para dewata

Te sulaya ti nyatana

Tapi kiwari

Bale Bandung geuning

Pancaniti sepi tur jempling

Lir taya

Jiwa nu ngancik

Pamengkang ilang dangiang

Matak lewang tur honcewang

Karosong katilar eusi

Nu saestu tur sajati

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *